Pravda o Lúmenn Petra Herajtová

 

Schizofrénia, satanizmus, drogy. Pravda ktorú nechce aby ste vedeli


Československo je bohužiaľ zaplavené légiou duševne chorých osôb, ktoré sa falošne vyhlasujú za duchovne nadaných šíriteľov svetla. Jedným z nich je neslávne preslávená bloggerka a čarodejnica Lúmenn pôsobiaca v Brne v ČR. Jej skutočné meno je Petra Herajtová. Za slobodna bola Vavrouchová. Pre napísanie tohto blogu som sa rozhodol pretože ju už dlho poznám, viem čo pácha a rozhodol som sa varovať verejnosť skôr, než zničí život ďalším ľuďom. Dúfam že tak niekomu pomôžem aby neprepadol do osídiel zla vo forme čarodejníctva satanizmu a schizofrénie maskovanej za proklamované duchovné dary.

Skutočná tvár Lúmenn Petry Herajtovej. Škaredá pravda ktorú nechce aby ste vedeli. O sebe by som povedal asi toľko že som kedysi pôsobil ako klinický psychológ ale teraz už som dlhšiu dobu na dôchodku. Absolvoval som filozofickú fakultu a postgraduálne vykonal atestáciu z klinickej psychológie. Nikdy som nebol uzavretý voči alternatíve, ale ako klinický psychológ na dôchodku musím priznať nepríjemnú pravdu, ezoterika vo veľkom duševne chorých ľudí priťahuje. Je to preto, že títo ľudia hľadajú vysvetlenie svojej odlišnosti a hľadať toto vysvetlenie na internete po ezoterických blogoch je pre nich pohodlnejšie ako zájsť za odborníkom. To dáva široké pole pôsobnosti mnohým podvodníkom ktorí z takto chorých neliečených osôb žijú a doslova na nich parazitujú pritom mnohí parazity sú práve z radov chorých. Ukážkovým prípadom takto chorého je Petra Herajtová čo si hovorí Lúmenn. Keď Lúmenn Petra Herajtová začala s blogom lumenn.blog.cz nedávala si prácu s pretvárkou pretože vtedy ešte o peniaze nešlo. Otvorene dávala najavo že je fascinovaná smrťou (http://lumenn.cz/nazory-a-myslenky/moudra-slova-o-smrti/) temnotou a zlom. Nebála sa ani priznať že jej bola diagnostikovaná maniodepresívna schizofrénia a periodická depresívna porucha. Nezneužil som lekárske tajomstvo, tieto informácie Lúmenn uviedla na svojom blogu ktorý neskôr presťahovala na lumenn.cz kde dodnes všetky dôkazy zostali. Nebudem vo svojom blogu písať nič, čo by nebola pravda. Všetko čo sa tu dozviete ozdrojuju a ukážem obrazom. Fakt je že ak ste túto osobu niekedy sledovali a mysleli si že to je ďalšia duchovne založená pani tak ste boli škaredo oklamaní pretože ide o kompletnú pretvárku a pretieranie čiernej na bielu. Petra Vavrouchová neprešla na ezoteriku a duchovno, pretože by k tomu bola povolaná, ale pretože zistila, že sa na tom dajú zarobiť peniaze. O tom že jej táto pretvárka nevyhovuje a má s ňou sama problém pretože vie že to skutočne nie je ona sú tiež dôkazy.


Lúmenn bozkáva diabla
Žiadne duchovno, ale psychiatrická diagnóza Aby ste pochopili kto je v skutočnosti Lúmenn, je dôležité pochopiť na akom pozadí táto osoba, budujúca falošný imidž vo virtuálnom prostredí, vlastne vznikla. Petra Herajtová sa opakovane pokúsila o samovraždu a pobudla najmenej dvakrát v psychiatrickej liečebni. Dôvod? Myslela si, že keď sa zabije, prejde do Stredozeme. Je jasné, že takýto človek nemá žiadny kontakt s realitou. Zatiaľ čo predtým so svojou chorobou na starom čiernom blogu plnom upírov temna a krvi chválila akoby to bolo niečo čo si zaslúži obdiv, dnes realitu ututláva a tvrdí, že to nie je pravda a že takou chorobou netrpí. Realita je však iná.

... v březnu roku 2003 jsem do sebe nacpala dvě krabičky léků na nervy a skončila v nemocnici a posléze na psychiatrické klinice. Tam mi ovšem nemohli pomoci, ani kdybych chtěla spolupracovat a tak mě poslali časem domů, s diagnózou schizoafektivní porucha maniodepresivního typu a s tunou prášků, které jsem vyhazovala do koše, abych na podzim téhož roku skončila zase předávkovaná léky a zase v léčebně.
V té době jsem měla pocit, že musím umřít, abych se dostala zase do Středozemě, pocit, že nepatřím do tohoto světa, že jsem jiná než ostatní, že jsem statečná elfka Lúmenn a ne slabé lidské mládě. Ale běžel čas a já pochopila, kde je fantazie a kde je skutečnost, kde je minulost a kde přítomnost, že ne každá myšlenka na smrt pocházela z mojí hlavy a že proti démonům a dalším astrálním škrknám se člověk musí bránit a ne si je zvát do hlavy. Takže teď už mohu říci, že jsem „vyléčená“ v podstatě jsem ani nemocná nikdy nebyla, jde jen o to, jak nazýváme věci, které se nám a kolem nás dějí a kterým nerozumíme:) 
A k těm otherkinům – myslím, že dnes jsou lidi hrozně lehce zmanipulovatelní, realita už jim nic nenabízí a tak stále víc utíkají do fantazie a 90% otherkinů jsou jen puberťáci, kteří nevědí kdo vlastně jsou a místo aby se hledali v tomto světě, unikají do světa fantazie. Nepotřebuji o sobě vytrubovat, že mám elfí duši
http://lumenn.cz/vy-se-ptate-ja-odpovidam/odpovedi-pro-ellu-schizofrenie-a-otherkini/

Začala jsem se řezat do předloktí a skrývala jsem to, jak jsem mohla. Začala jsem psát povídky a později i můj „román“ Paní prstenů a kamarádila jsem se s ještě méně oblíbenou holčinou, než jsem byla já, která nakonec shodou okolností skončila na stejném psychiatrickém oddělení jako já, jen o pár týdnů později a s diagnózou anorexie. Já si po pokusu o sebevraždu a s diagnózou maniodepresivní schizofrenie v blázinci odkroutila skoro dva měsíce, kdy jsem do školy nevstoupila a po návratu na konci druháku (=devítky) už nic nebylo, jako předtím. Jakkoli jsem do té doby jakž takž zvládla nebýt ta nejtrapnější holka na škole, po návštěvě lůžkového oddělení psychiatrické kliniky pro děti a mláděž (rozuměj – dětský cvokhaus) už to jaksi nebylo možné.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/lumennciny-stredoskolske-utrapy-i-aneb-facka-bludiste-a-blazinec/

Keď ju čitatelia upozornili na fakt, že nemá komu čo radiť keď je ťažko duševne chorá, Herajtová vyhlásila, že schizofréniou netrpia a nikdy netrpela.



Herajtová nemala na výber a namiesto klamstva prešla k manipulácii s dokumentmi, kedy sa pokúsila potvrdenie o depresii v remisii vydávať za potvrdenie, že je vyliečená aj zo schizofrénie, čo bolo veľmi úbohé. Petra Herajtová má diagnostikovaných viac chorôb naraz. Múdr. Alena Palčíková, brnenská psychiatrička, touto listinou vyjadrila, že Herajtová k danému dátumu nevykazuje známky periodickej depresívnej poruchy. K schizofrénii a ďalším poruchám sa na danom riadku nevyjadrila a taký dokument teda potvrdzuje iba to, že bola Herajtová na jeseň roku 2020 odborne liečená psychiatrom.

To vyvracuje jej tvrdenie, že sa zo schizofrénie a iných porúch vyliečila a že je to stará kapitola jej života. Podľa nálezu pani Palčíkovej, aj keď je napoly cenzurovaný, to nie je pravda. Zámerne zamazala ďalšie psychiatrické nálezy, ktoré má, cenzurovala svoju aktuálnu terapiu, teda užívané lieky a odborné hodnotenie lekárky. Sú tam zrejme napísané veci ktoré nechce aby ste vedeli a pritom sebavedome vyhlasuje ako je úprimná nič necenzuruje a za nič sa nehanbí. Opak je pravdou. Petra Lúmenn bezdôvodne mazala aj svoje telefónne číslo ktoré je pritom verejne uvedené na jej internetovom obchode ako kontakt +420608317487 (https://obchod.angelumlucis.cz/kontaktujte-nas/)


Keď sa diagnostikovaný hrá na odborníka Lúmenn kedysi snívala o tom, že bude psychologička, našťastie zostalo iba u jej mokrých snov, pretože vzhľadom na svoje choroby mala so školou problémy. Namiesto dochodenia deviatej triedy bola v blázinci, sotva zmaturovala a nezvládla urobiť ani autoškolu (http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/jak-se-lumennka-autoskolila/).

Navyše si ako človek, ktorý v danom odbore strávil celý život dovoľujem vyhlásiť, že by jej nebezpečné teórie pacientom príliš nepomohli, naopak by mohli byť silne škodlivé. Lúmenn je na lekáre totiž naštvaná, obviňuje ich zo svojich problémov, tvrdí že nie je chorá, že je v skutočnosti prevtelená víla a rovnakým spôsobom by chcela liečiť aj iných pacientov. Neviem si predstaviť, že by som v ordinácii schizofrenickému pacientovi vysvetľoval, že má bludy preto, že je prevtelený elf, alebo vílak. Naozaj si neviem predstaviť, ako by mu takáto informácia pomohla v jeho chorobe. Skôr mám obavu, aby takýto prevtelený vílak nakoniec ešte neskúšal lietať, napríklad skokom z okna.

Lúmenn robí z kolegov psychiatrov zločincov, pretože sa jej zrejme nepáčilo, keď sa jej v liečebni snažili vysvetliť, že nie je víla a že sa samovraždou do Stredozeme nedostane. Namiesto toho, aby vzala rozum do hrsti, nazvala to "odrezávaním snov". Tiež sa sťažuje, že ju v liečebni nikto nehladil. Prepáčte či budem trochu impertinentný starý pán, ale my na klientov nijako dôverne siahať nesmieme, snáď chápete prečo. Nesmieme a ani po fyzickom kontakte s duševne chorými netúžime. U týchto prípadov by sa ľahko stalo, že sa chorý na ošetrovateľa nezdravo nafixuje a je zarobené na nový chronický problém.

Asi největším zločinem na lidech je hledání fiktivních chorob za úplně běžnými duševními stavy a předepisování nekonečných kvant psychiatrickách léků, z nichž plynou tučné provize. Psychiatrie je vlastně jen šarlatánství – nikdy nebylo vědecky prokázáno, jak přesně mozek funguje a jaké vlastně látky je třeba dodávat, aby fungoval podle měřítek normality. Takže si alchymisté v bílém plášti zahrávají s tím nejcennějším, co člověk má, aby získali peníze, moc a uznání. Obětí této zvůle jsem se stala ve svých pouhých třinácti letech i já. Když jsem zpětně hledala, jaké všechny léky mi od třinácti do osmnácti podávali (a bylo jich požehnaně, asi tucet druhů), zjistila jsem, že většina těchto preparátů není vhodná pro osoby mladší osmnácti let. Přesto jsem jich brala větší než malé množství každý den a trpěla desítkami vedlejších účinků – mimo jiné únavou, závratěmi, točením hlavy, problémy se spánkem a v neposlední řadě jsem dostala astma. Nejkurióznější historka pochází z doby, kdy jsem ambulantně docházela k psychiatričce a bylo mi asi 16 let. Tehdy mi napsala lék Seroquel, který mě měl povzbudit a pomoci mi z věčné únavy. Pomohl a já byla pár dní brutálně zfetovaná – protože to přepískla s dávkováním. Pět dní jsem nespala a přesto byla plná energie, zrovna jsem totiž byla s tátou na horách – přes den lyžovačka, v noci párty až do rána. Jenomže tělo to brzy přestalo zvládat, byla jsem vyčerpaná, motala se mi hlava, měla jsem lehkéo halucinace, ale spát stále nešlo. Zašla jsem tedy k psychiatričce, ať mi dávky sníží. Ta to ale neudělala – místo toho mi předepsala další lék! Tentokráte Tiapridal, který funguje jako utlumovač. Takže místo jedné tabletky léku na povzbuzení tabletky tři – dvě na povzbuzení a jedna na uklidnění. Jaký guláš z toho musel mít můj mozek si dodnes ani nechci představovat. Za svůj život jsem poznala mnoho psychiatrů a většina z nich absolutně nepochopila slovo psýché, tedy duše, ale jediné, co je zajímalo byl mozek, jemuž ani oni sami nerozumněli. Žádná terapie, žádná pomoc, nikdo mě neposlouchal a jediné, co jsem dostala ve chvílích osamění a smutku v léčebně byl Diazepam, přitom by mi stačilo si chvíli povídat nebo obejmoutMiliony lidí po celém světě se staly otroky farmaceutického průmyslu a jsou na nich prováděny nelidské experimenty ohrožující jejich zdraví a psychiku. Běžné starosti a duševní stavy byly klasifikovány jako nemoc a jsou léčeny alchymistickými pokusy jménem psychofarmaka. Tento dokument a zkušenosti pacientů snad pomohou zvýšit povědomí o zločinech, jichž se dnes a denně dopouští tzv. lékaři. Nezavírejte oči, může se to stát i vám.
http://lumenn.cz/lzi-vymysly-a-manipulace/zlo-jmenem-psychiatrie/

Myslíte si, že psychiatrie od dob středověkých blázinců postoupila někam dál? Že lidé už netrpí, ale léčí se? Vůbec ne, odřezávání snů jako nepotřebných pahýlů nebo škodlivých nádorů bolí úplně stejně, jako řezání do zdravých končetin. Nepomůže injekce, ani tableta, je to součást vaší duše a odřezat z ní zkrvavené cáry mi přijde téměř jako zločin. 
http://lumenn.cz/ztracena-ve-vlastnich-snech/mame-radi-bile-plaste/

schizofrenici jsou nejčastěji vtělení elementálové (víly, elfové, skřítci…), kteří nechápou svoji podstatu a bojí se jí, nebo lidé příliš vnímaví, na které se pak nalepí kdejaké astrální svinstvo a oni trpí „halucinacemi“ a „úzkostmi“ – ve skutečnosti ale na schizofrenikovi najdete mnohdy i desítky démonů a larev z astrálu, kteří se z jeho strachu živí. Může se na něj nalepit i jiná entita, potom slyší hlasy a příkazy, které nejsou z jeho mysli – na to mu lékaři dají léky, po nichž už hlasy neslyší, ale to neznamená, že tam nezůstávají. Jenom astrální bytosti čekají, až zase vysadí léky a schizofrenie se vrátí. Se současným léčebným přístupem je nemožné člověku trvale pomoci – je to jako ho oslepit a ohlušit, ale jeho nepřátelé na něj křičí dál. To, že je nevidí a neslyší, je dáno jenom prášky, které bere. No, teď jsem se do toho hodně vžila a napsala jsem mnohem víc, než jsem chtěla. Ale snad jsem taky osvětlila způsob, jakým jsem se své „nemoci“ zbavila, jak jsem našla to své pravé a jediné já a vyhnala všechny stvůry ze svého těla a mysli – a taky jsem osvětlila i to, jak mám jednoho dne v plánu pmhat všem těm nebožákům, do kterých doktoři rvou léky a myslí si bláhově, že jim tím pomáhají. Pokud něco nebylo jasné, pak jsem samozřejmě otevřená dalším otázkám:)
http://lumenn.cz/vy-se-ptate-ja-odpovidam/odpoved-pro-bellu/

Seroquelom sa lieči schizofrénia, bipolárna depresia a jej epizódy, alebo mánia. V ťažkých prípadoch nie je možné Seroquel podávať ako jediný liek, ale musí sa kombinovať s ďalšími. Zrejme z toho dôvodu ošetrujúca lekárka liek nevysadila. Tiapridal je psychofarmakum, ktoré pomáha pri vážnych poruchách správania a alkoholizmu. Diazepam sa nasadzuje pri úzkosti, obsedantne kompulzívnej poruche, svalovým spazmám, nespavosti a delírium tremens (alkoholové delírium). Vzhľadom na to, že kolegovia predpisovali dotyčné takto silné kalibre je zrejmé, že bola klasifikovaná ako ťažký prípad a vlečie sa to s ňou stále. Aj v roku 2018 svoju schizofréniu znova spomína, zatiaľ čo dnes tvrdí, že je to veľa rokov stará epizóda, zle diagnostikovaná, v skutočnosti je víla, a že už schizofréniu nemá. Chorobné klamstvo sa typicky vyskytuje pri spektre chorôb, ktorými Petra trpí, takže jej to nerobí žiadny problém. V skutočnosti svojim klamstvám aj sama verí.

Poslední dva měsíce lítám tak, že i hadr na holi je proti mě líný povaleč a začíná si to na mojí křehké, lehce maniodepresivní psychice vybírat svou daň.
http://lumenn.cz/sepoty-a-vykriky-aneb-co-se-jinam-neveslo/miluji/

Pokud máte schizofrenii, či jakoukoli jinou psychickou odchylku, lékaři neléčí schizofrenii – to totiž neumí (a možná to ani nejde). Léčí ale projevy – rozhánějí depresi, uklidňují mánii, ruší halucinace nebo zmírňují úzkosti. Pokud schizofrenik nedostává své léky, vrátí se mu obtíže. Až poté, co vyřeší příčinu svého problému, může žít normální život. Nesmí ale poslouchat lékaře, kteří mu tvrdí, že to nejde. Cpát do sebe léky jeden za druhým je pro slabochy. Postavit se sám sobě a bojovat je jediná cesta z bludného kruhu.
http://lumenn.cz/nazory-uvahy-a-zamysleni/konecne-reseni-aneb-schizofrenik-mudruje/

Lúmenn ukazuje znak satana a snaží sa ľuďom nahovoriť že nemajú brať svoje lieky zatiaľ čo sa sama stále lieči.

Normalizuje pedofíliu! To však nie je jediný prípad, kedy sa Lúmenn púšťa do tém, o ktorých by mala mlčať. V jednom článku ďalej tvrdí, že je pedofília sexuálna orientácia a že by mala byť detská p****grafia zlegalizovaná! Skúste to povedať človeku, ktorý bol ako dieťa násilne či manipulatívne zneužitý, alebo nešťastným rodičom, ktorých dieťa bolo zneužité. Veľa som ich mal pri sebe na konzultáciách, títo ľudia sú doživotne traumatizovaní, majú problém nadviazať normálny vzťah a mnohí rodičia tiež o potomka, ktorý bol zneužitý, tragicky prišli. Svetu v ktorom sa z duševných chorôb a sexuálnych úchyliek robí niečo normálne musíme zabrániť, pretože takýto svet by stratil tradičné rodinné hodnoty a prestal by byť bezpečný pre normálnych ľudí. Jej sympatizujúci postoj k pedofílii si však zapamätajte neskôr bude dôležitý.

Je nutné si uvědomit fakta a to, že pedofilie je sexuální orientace stejně jako homosexualita či heterosexualita. Je společnost připravena sejmout z těchto lidí stigma a pomoci jim žít plnohodnotný život?
ttp://lumenn.cz/nazory-uvahy-a-zamysleni/legalizace-detske-pornografie-ano-ci-ne/

Pretvaruje sa a nenávidí svoju duchovnú falošnosť Duchovno je jej úplne cudzie, ale podniká v ňom, pretože nedokáže vykonávať normálne zamestnanie. Dnes ani nie je ťažké sa vyhlásiť za duchovného "posla svetla", pretože na to stačí prečítať si pár šikovných knižiek alebo webov a zapamätať si aké sú tam rady. Naivní nasledovníci nič nespoznajú, pokiaľ sa im tento recyklát potom naservíruje sebavedome, ideálne v kombinácii s klamnými duchovnými darmi, ktorými lakuje svoje choroby. O tom, aký má skutočný vzťah k duchovnu, píše napríklad:

Každopádně tady trochu toho ezo shitu bude, tak s tím počítejte a smotněte si třeba brko, ať to líp vydejcháváte (ó bohové, kdy se z jemné, ažpatetické blogerky stala taková protivná cynická obluda?
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/happy-moon-eclipse/

Tu je priznaná skutočná Lúmenn bez pretvárky. Tá, ktorá nenávidí duchovno, pretože jej to nenasypalo toľko peňazí koľko chcela, je lenivá pracovať pritom nie je schopná kvôli svojej indispozícii chodiť do normálnej práce.

Nemůžeš být úspěšná v tom, co nenávidíš. Před pěti lety, v srpnu 2013, kdy jsem s podnikáním začínala, jsem si říkala, že touhle dobou už pro mě bude můj internetový obchůdek hlavním zdrojem příjmů. Abych byla upřímná – to se nikdy nestalo. Přivýdělek pár tisícovek měsíčně zůstal jen přivýdělkem. A vlastně i těch tisícovek bylo celou dobu pořád skoro stejných pár, jako na začátku.
Po stovkách hodin řešení marketingu, po stovkách hodin práce na designu, focení fotek, vymýšlení nových produktů, posílání newsletterů, vylepšování každičkého aspektu, po proinvestování každé vydělané koruny zpět do podnikání, jsem zjistila, že mám stejné nic, jako na začátku. Každou volnou minutu myslím na to, co udělat na eshop, co je třeba vyřešit, zařídit, komu odepsat, co vylepšit. Můj seznam úkolů je jako hydra – jednu položku odškrtnu a další dvě se objeví. Efekt to má veškerý žádný – krom toho, že to pomalu ale jistě začínám nesnášet.
Pět let je už dlouhá doba na to, rozjíždět něco, co evidentně jet nechce. A já jsem už totálně vyhořelá.
V jednu chvíli jsem si uvědomila, že ve mně nová objednávka neprobouzí nadšení. Místo toho se mi z ní sevřou vnitřnosti v očekávání starostí a trablů. Výklady karet pro lidi dělám se zatnutými zuby, unavená, demotivovaná. Kdykoli je třeba vložit na eshop nové zboží, obrací se mi žaludek naruby a musím se k tomu nutit celé týdny(!), než ho nafotím a nahraju. Moje tělo mi svými reakcemi říká – už dost! Už nemůžeš, už nechceš.
A já mu konečně dávám za pravdu. Už nemůžu. Už nechci. Potřebuju to chvilku úplně vypnout a promyslet si, co dál. Všechno nadšení, všechna radost, jsou pryč. Zbyla jen rutina a frustrace. A s takovou negativní energií nelze vést úspěšné podnikání.
https://blog.angelumlucis.cz/cas-posunout-se-dal-aneb-zaviram-eshop/

V roku 2013 preto dočasne prerušila svoju krachujúcu živnosť. Ak si myslíte, že je Lúmenn "posol svetla", ktorý s nadšením zlepšuje svet, šeredne sa mýlite. Je to vyhoretá schizofrenická pani, ktorá sa zubami nechtami drží toho jediného, ​​čo jej sype aspoň minimálne peniaze. Výklady kariet boli pre ňu tiež veľmi pracné, preto aj s nimi nakoniec skončila. V roku 2015 však sebavedome vyhlasovala, že má prosperujúce podnikanie. Klame podľa toho ako sa to práve hodí.



Pôvod mena Lúmenn. Za báchorkou o vílim pôvodu sa skrýva ťažký komplex menejcennosti a duševná choroba Petra Herajtová sa nenávidí, mnohokrát to opisuje vo svojich článkoch. Zaujímavý je napríklad jej údajný popis regresnej terapie (https://blog.angelumlucis.cz/regrese-uz-to-mam-za-sebou/) kde píše že sa už pri narodení prvýkrát pokúsila o samovraždu a že v minulom živote bol chlapec v Španielsku v 16. stor. ktorý sa utopil. Potom píše, že bola černoška, ​​špinavá otrokyňa v Ríme. Ďalší život zasadzuje do 6-8 stor. v Anglicku. Predtým vraj žila v lese a bola elfí veľkňažkou, alebo vtelenou vílou. S podobnými príbehmi som sa v ordinácii stretol veľakrát, chorí sa snažia vykonštruovať si o sebe príbeh o nadľudskej výnimočnosti, aby tým zakryli skutočný problém, čo je vnútorná nenávisť a nízke sebavedomie. Je to silne nezdravý spôsob ako sa s problémom vysporiadať pretože chorý človek vďaka tomu nečelí svojmu skutočnému problému, naopak ho prekryje bájkou a pretože svojej fabulácii verí, fanaticky na nej visí, neskôr sa môže vyhlásiť za zvestovateľa pravdy, záchrancu sveta, alebo "posla svetla". Takto vzniká mesiášsky komplex, kedy sa chorý začne cítiť byť nadradený ostatným ľuďom, čo napokon Lúmenn otvorene priznáva.

O veľkom duševnom probléme ktorý má so svojou vlastnou identitou svedčí, že sa veľmi rozčuľuje nad tým keď jej okolie odmieta prijať jej prezývku Lúmenn, čo je jej alter ego vychádzajúce zo schizofrénie, ktorou trpí. Všetci musia rešpektovať Petru a hovoriť jej Lúmenn, čím nevedomky verifikujú jej chorobu. Ale Petra nikoho rešpektovať nemusí, pretože veria že je elfí veľkňažka. A tak si môžete na jej blogu prečítať článok, kde kritizuje súdnu znalkyňu za to, že nemala nervy baviť sa s psychicky chorou osobou o tom, či je Elfčina oficiálny jazyk a či je meno Lúmenn platné. Petra Herajtová totiž žije vo svojom vlastnom svete, odpojená od skutočnej reality a vďaka tomu na svoje okolie pôsobí ako rozmaznané sebastredné dieťa.

„Aha, takže latina není existující jazyk? Tím se v žádné zemi nemluví. Nebo umělý jazyk esperanto,“ nedala jsem se.
Latinou se dříve mluvilo a dnes se používá třeba při bohoslužbách,“ paní Knappová už zněla hodně nabroušeně.
No a elfštinou se mluví mezi fanoušky nebo se v ní hraje divadlo, třeba.“ A to byl konec příjemného rozhovoru o podstatě jazyků.
Heleďte se, elfština je jazyk jakýchsi skřítků, které si autor vymyslel a skřítčí jazyk prostě není reálný jazyk. Pokud s tím máte problém, obraťte se na právníky.“ Tút tút tút.
Vážně mi soudní znalkyně položila telefon? Ano.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/skritci-jazyk-aneb-cesta-za-jmenem-cast-ii/

Tak jak se někdo jmenuje Vašek, Petr nebo Ingeborga, já se jmenuji Lúmenn. Připomíná mi to trochu náboženské zvyky některých vír, kdy člověk přijme po nějakém rituálu nové jméno – inspirované často božstvem nebo světcem. Mým božstvem bylo mé pánoprstenovské alter ego, mým rituálem byl očistec psychiatrické léčebny.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/stoji-ti-to-za-to-aneb-cesta-za-jmenem-cast-iii/

Když jsem byla v pubertě a prožívala si své malé soukromé psychiatrické peklo, 90% mých blbých nálad šlo do smutku a zbylých 10% do agrese a vzteku.
Básně jsem psala jen ve stavu, kdy jsem byla v totální depresi, slzy často už přes stažené svaly nedokázaly téct a na mých zápěstích přibývaly nové jizvy. Tyhle stavy byly tak běžné, jako potřeba se nadechnout a to i v době, kdy jsem do sebe rvala koňské dávky antidepresiv a neuroleptik. Všeubíjejícící smutek. Tvořivá deprese, kterou jsem zvráceně milovala.
No a pak jsem jednoho krásného zimního dne vyloupla z platíčka poslední kulatý hnus a zbytek skončil v koši. Adios prášečky, adios smutku. Ano, ano, od té doby mě smutek a deprese téměř nestraší, zato se naplno projevila moje do té doby tlumená cholerická povaha a záchvaty breku vystřídaly záchvaty vzteku – to se nám to pěkně rýmuje:)
Pořád jsou docela časté, i když na jejich vybouření stačí pár dobře mířených sprostých slov nebo nějaká ta rána do zdi či stoluPři větších záchvatech vzteku (tak jednou za půl roku) ničím věci, trhám papíry, rozbíjím pokažené tiskárny a tak:) Zjistila jsem, že se vztekem se dá docela dobře žít.
Při agresivní a vzteklé náladě se mi do krve vyplaví adrenalin a já jsem schopná nebývalých výkonů. Sice při tom někoho seřvu nebo nakopnu, ale práce, co je třeba udělat, je hotová v cuku letu.
Občas je sice pro mé okolí nepříjemný, občas je nepříjemný i pro mne, ale jednou za týden někoho seřvat nebo profackovat, popřípadě něčím prásknout či něco „omylem“ roztřískat, není tak zlé, když si na to zvyknete.
Celý život jsem trpěla záchvaty smutku. Docela fajn, když si zvyknete se v tom rochnit, řezání vás začne bavit a básně píšete taky obstojné.
Mohla jsem mít částečný invalidní důchod, ale odmítla jsem. Peníze každý měsíc se hodí, to ano, ale já už chci konečně na sobě přestat nosit cejch „té slabé nemocné holčičky“. Už ho mám tak akorát po krk.
Jsou dny, kdy mě opustí i síla pozitivních myšlenek, kterou tady propaguju a kterou sama v sobě musím pořád opětovně nalézat. Včera jsem zvládla brečet skoro dvě hodiny v kuse v šíleném záchvatu sebelítosti, kdy jsem kňučela jak poraněné zvíře, že jsem k ničemu a nic nezvládnu, že jsem slabá a neustále zklamávám sama sebe.
Nejsem mocná víla ani supersilná osobnost. Jsem normální člověk jako vy, co občas tápe, občas brečí a občas se v něm probouzí jeho dávno zapomenuté masochistické choutky.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/smutek-a-vztek-aneb-nejsem-dokonala/

Mám pocit, že jsem blázen, okolo hlavy mi lítají zpívající citróny, co se kysele smějí a taky lahve rumu, co mě ve své 40% opilosti vždycky břinknou do čela až nadskočím.
Chce se mi řvát, kopat kolem sebe, trhat slupku smrdtué dělohy tak dlouho, až se vyprostím z lůna reality a zmizím v úplně jiném světě, po kterém toužím, po kterém prahnu, kterého nikdy nedosáhnu.
Vy co nechcete číst moje výblitky je ani nečtěte, bo je stejně nepochopíte. Lúmenn nehledejte,v jejím mozku je prázdno a v duši vyprahlo
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/asi-jsem-z-jine-planety/

Tak se s noční můrou jménem Lúmenn podělím... Jsem manio-depresivní schizofrenik. A beru to jako přednost, nikoli nedostatek. Lidi co začnou blábolit o nemoci ubiju kladivem. Jsem agresivní. Nemám vysoké sebevědomí. Ale daří se mi to předstírat. Mám ráda alkohol. Mám ráda sex. Jsem cílevědomá. Ale taky líná. Nemám ráda lidi. Nechci být člověk. Stydím se za své lidství. Jedna z mých osobností je elf, tak to mě alespoň trochu uklidňuje. Chci chránit přírodu. Nejlépe tak, že vyhladím lidstvo. Vzrušují mě ženy.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/odhaleni-aneb-hola-fakta-o-lumenn-verya/

Temný anděl
V krvi se brodím, v krvi rty smáčím,
temnota ve mně, temnotou kráčím.
Oči mi vypálí sluneční svit,
nemůžu ničí, ani tvá být.
Srdce mé v plamenech se vznítí,
jsem temný anděl, hřbitovní kvítí.
http://lumenn.cz/poezie/temny-andel-ja/

Říct si, okej, nic se neděje, tak seš nemohoucí debílek, co nemůže chodit do školy, aniž by se z toho psychicky sesypal, do práce, aniž by se z toho sesypal fyzicky, a občas nemůžeš chodit vůbec a nikam, protože je ti tak blbě. Každej jsme nějakej a ty seš prostě neschopák…
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/zacarovanej-kruh/


Nemá žiadne nadprirodzené schopnosti Petra Herajtová sa snaží čitateľov presvedčiť o tom, že má nadprirodzené schopnosti a že hovorí s anjelmi. To druhé nemožno úplne vylúčiť vzhľadom na to, že sa u schizofrenikov skutočne vyskytujú sluchové i vizuálne halucinácie a v tejto veci by si teda mohla myslieť, že hovorí pravdu. V zúfalej snahe nejaké schopnosti získať sa dokonca nechala zasvätiť do reiki v domnení že získa liečivé schopnosti, ale zrejme to nefunguje, pretože trvalo bojuje s vážnymi zdravotnými problémami ako je krátkozrakosť na 4 dioptrie, závrate, skolioza bedrovej hrudnej i krčnej chrbtice, ktoré ju opakovane odoslali k odborníkom, do nemocnice na lumbálnu punkciu, alebo do kúpeľov. Ďalej má astmu, je neplodná, má vyoperované slepé črevo a vznikol jej nárok na čiastočný invalidný dôchodok po dosiahnutí 20. roku veku. (http://lumenn.cz/vy-se-ptate-ja-odpovidam/odpovedi-pro-huntmastera-lenost-a-kk-zada/) Pri tom všetkom sa však stále vyhlasuje za čarodejku. Položte si otázku, ako by taká osoba mohla niekomu pomôcť, keď nevie pomôcť sama sebe. Tvrdí, že vidí na ľuďoch choroby ale pretože vie že nič také nevie ospravedlňuje nemožnosť túto proklamovanú schopnosť overiť alebo použiť, vyhovára sa na údajný strach, že niečo urobí zle. (https://blog.angelumlucis.cz/videni-chyb-na-tele-aneb-verite-si/) Sľubuje že bude tajne cvičiť ale pretože sa od roku 2009 o tejto údajnej schopnosti už nikdy nezmieňuje je jasné že išlo len o snahu o pritiahnutie pozornosti. Keby takéto schopnosti mala prirodzene by sa k nim spájala aj precitlivenosť, ktorú objektívne nemá. Naopak sa Herajtová cynicky posmieva ľuďom, ktorí hypersenzitivitou disponujú, že sa im robí zle na verejných miestach. Tým ukazuje že nemá žiadne parapsychologické nadanie, ani nechápe čo tieto vlastnosti obnášajú. Mnoho hypersenzitívnych osôb sa pritom dostavilo na moje terapie. Bývalo im záhadne zle na konkrétnych miestach a z konkrétnych ľudí. Mysleli si, že nie sú normálni. Počas terapie som u nich zistil nadmernú citlivosť, problémy sme riešili zmenou denného režimu, medikácia nebola potrebná. Petra o tom nemá predstavu, pretože jednoducho so žiadnou osobnou skúsenosťou nedisponuje. Zúfalo by však medzi týchto vyvolených chcela patriť, pretože potrebuje peniaze.

Aktuálna fotografia. Alkohol drogy a narkoleptiká sú zrejme dôvod prečo tak rýchlo zostarla. Choroba sa rýchlo zapisuje do tváre človeka.

Užíva drogy, fajčí a má problémy s alkoholom Petra Herajtová sa vyžíva v alkoholových párty a fajčení marihuany. Nijako sa nehanbí fotiť opitá, skúrená a nemá problém zároveň na druhom blogu balamutiť čitateľov tým, že je duchovná prevtelená elfka. Fajčí konštantne od 12 rokov (http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/lumennciny-stredoskolske-utrapy-i-aneb-facka-bludiste-a-blazinec/), v rovnakom veku začala piť Alpu.


Opitá skúrená Lúmenn rozťahuje nohy do fotoaparátu

pozítří se vydáváme s naší bandou na Junktown, kde strávíme 4 úžasné dny mimo civilizaci, pokrytí prachem a nalití alkoholem.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/ca-ca-ca/


Pre tých čo sú staršieho dáta ako ja alebo im prostredie alkoholu a drog je cudzí potom elfka Lúmenn hrdo vystavuje toto "promo video", ktoré vás má oboznámiť s tým, čo tam bude 4 dni robiť. https://www.youtube.com/watch?time_continue=80&v=XVhqRbOQ_As&feature=emb_logo To znamená súložiť, fajčiť trávu a piť alkohol. Ako duchovné.

… jde v zásadě o to, že si banda šílenců hraje na to, jak by asi vypadal svět po globální katastrofě. Civilizace se vytratila, výdobytky moderní doby pomalu zakrývá prach a vládne zákon džungle. Po zemi se prohánějí motorkářské gangy, nájezdníci a všemožní otrhanci, odění do zbytků toho, co zbylo v pustinách k oblečení. Živí se krysami, hmyzem a jinou havětí a vedeni pravěkými pudy holdují zábavě, alkoholu, řádění a nevázanému sexu. A zhruba takhle vypadá i Junktown.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/ozveny-junktownu/


Lúmenn sa rada necháva fotiť polohaná, obklopená alkoholom, tak veľmi túži po pozornosti. Mám aj fotografiu ktorú dala na internet kde je hore bez, pretože sa jej nechcelo vymýšľať kostým pre maškarný tak išla za Evu ale aby som vás uchránil pred duševnou traumou takú fotku sem radšej nedám.

Lúmenn, polonahá, drží pivo a vyhlasuje že má v p***.

Opitá Lúmenn.

Lúmenn sa olizuje pri fľaši Ferneta.

Lúmenn pije veľa a pri každej príležitosti. Možno že menované lieky slúžiace na liečbu alkoholizmu boli nasadené cielene aj na tento problém.


Poprvé v životě se nestydím za to, že beru antidepresiva. Protože jsem dospěla k poznání, že člověk, jako jsem já, potřebuje k životu v tomto světě nějaké drogy, aby to vůbec mohl přežít
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/srdce-tluce-slzy-tecou-svezi-vitr-cechra-vlasy/

sdílení minibytečku s kuchyňským koutkem, WC, koupelnou a pokojem o celkové výměře asi 20m2 s učením a mravností posedlou slovenskou medičkou bylo docela tvrdou školou života. Já, zhýralá punkerka a bohémka pařící po nocích s těmi nejhoršími undergroundovými živly a ona, čistoskvoucí hodná holka v pátém ročníku mediny, inu, moc dohromady to nešlo a tak mi vyhovovalo, že ten půlrok na kolejích uběhl v alkoholovém deliriu a po překvapivě úspěšně složených zkouškách relativně rychle.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/do-sedmice-vseho-dobreho/

Cítím se jak prázdná flaška od vodky… vypitá, poblitá a prasklá tak, že stačí jen lehoulinký náraz a rozbiju se na milion střepů. Tenhle víkend stál za nic. V pátek ráno jsem rozlepila oči a těšila jsem se. Když se je ten samý den večer zavírala, byly mokré od slz a přemýšlela jsem, proč se zrovna tenhle víkend musel tak strašným způsobem posrat. Beltain, na který se člověk rok těší, jsem nakonec strávila s dvěma lahvemi vína a krabičkou cigaret, smutná, rozpolcená a prázdná.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/empty/

Moje hlava a srdce, ty šílený orgány, by zasloužily vyměnit. Nebo aspoň opravit. Je v nich totální maglajz, svinčík a pavučiny. A víte, že pavouků se bojím. Svojí hlavy taky a možná ještě víc, teda hlavně toho, co je v ní. Chtěla bych se sama v sobě vyznat, chci toho tak moc?:)
Tenhle víkend byl proti tomu před čtrnácti dny fajn. A proti tomu minulému nastejno, akorát když se kouknete do zrcadla. Super. Jednou ublížím já tobě, podruhý ty mě, co kámo, a pivko to spraví?
Nevím, kolik piva bych do sebe musela nalít, aby bolest odtekla odpadem stejně jako blitky z prokalené noci. Možná, že neodteče nikdy a zůstane tam navždycky trčet jako střep z rozbité lahve, o kterej se při každé vzpomínce pořežu. A každá kapka krve z té rány bude otázka nešlo to udělat jinak?
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/bylo-nebylo-druhej-vikend/

Před pár dny mě přepadla blbá nálada, trochu jsme to verčer přehnali s chlastem, bylo mi ráno blbě jak cyp
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/zamilovana-lum-blogova-krize-a-dalsi-blaznive-malickosti/



Sedělo se v hospodě, kecali jsme a svorně se opíjeli. Teda opilé jsme byli hlavně já, Liz a Monča. Víno je totiž druh alkoholu, který jde hrozně rychle do hlavy.
Řešili se moc zajímavé věci, jak už to tak ve smíšené (a podroušené) společnosti bývá, od vztahů přes návykové látky až po fekálie a sex.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/ponekud-zivejsi-vikend/




Obrázok hore má byť anjel ktorého namaľovala keď bola skúrená marihuanou.
Charakter sa pozná Skôr ako zveríte svoju dôveru bloggerke Petre vydávajúci sa za čarodejnicu, ktorá tvrdí že radí ľuďom čo majú robiť a ako majú žiť, bloggerke ktorá zo seba robí na blogu angelum lucis duchovnej svätici, mali by ste tiež vedieť, že je Lúmenn vo svojom okolí známa ako ľahká deva, na drevárňach prelietavajúca z penisu na penis. Jej zhýralosť zašla tak ďaleko, že neváhala podvádzať ani svojho priateľa, ktorému zlomila srdce a nemala dostatočnú súdnosť na to, aby to aspoň nedávala na internet. Táto zhýralosť sa jej vypomstila, pretože dotyčný náhradník Beleg ju potom okrádal a mlátil, ale podľa slov Lúmenn sa mlátili navzájom takže si v podstate nemali čo vyčítať. Ani z tejto tvrdej životnej skúsenosti sa však Lúmenn nepoučila a v žiadnom prípade sa nepolepšila.

Jsem piča. Tak a je to venku bez obalu, nepřikrášlené a bez hvězdiček. Všem útlocitným lidem se omlouvám, ale potřebovala jsem to napsat tak, jak jsem to napsala. Protože to tak cítím a protože to tak je.
Udělala jsem to znovu. Znovu jsem jela na mástry bez svého přítele (= Mamuta) znovu jsem ho tam podvedla. A dovedla jsem to až tak daleko, že jsem tam s dotyčným (proč mám pořád problém ho tu jmenovat…Beleg, jmenuje se Beleg) chodila, vodíce se za ruku, spala jsem s ním a Mamut nic netušil. A pak jsem ten hnus završila tím, že jsem Mamutovi zavolala a rozešla se s ním po telefonu.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/dlouhy-a-smutny-pribeh-lumenncinych-vztahu/

Neříkám, že teď nikoho nemám. Lúmennka je sobecká egoistická svině, která neumí být sama a ten, kdo mi teď osouší slzy, zatímco já mu tvořím jeho vlastní, je na tom povahově dost podobně. Takže si asi oba navzájem vracíme to, co jsme spáchali jiným. 
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/srdce-tluce-slzy-tecou-svezi-vitr-cechra-vlasy/

... když jsme se poprali (kvůli tomu, že on chtěl jít spát a já ne) a on mi při tom praštil vlastně bezdůvodně hlavou o zeď, když si ode mě půjčoval další a další peníze na marihuanu, když mi poprvé dal pěstí, když mě bombardoval zprávami, kde jsem, kdykoli jsme šla s kamarády ven, když jsem z něj měla strach kdykoli začal křičet,
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/jak-na-me-skoro-bylo-podano-trestni-oznameni/


Lúmenn Petra Herajtová je satanistka Petra sa vyhlasuje za čarodejnicu a vykazuje všetky rysy človeka, ktorý toto náboženstvo skutočne vyznáva. Vedie oltár a oslavuje čarodejnícke sviatky (Beltaine). Satanizmus sa delí na úrovne. Najnižšia úroveň je Čarodejníctvo. Prečítajte si článok znalca satanizmu Mária Oláha, ktorý vysvetľuje:

Satanistická organizácia - hierarchia:
Ženská časť
- Kňažka temnôt
- Vysoká matka temnoty (13 stupňov)
- Sestry svetla (9 stupňov)
- Náčelníčka
- Riadny čarodejnícky krúžok (vedený kňažkou)
To, aké má člen satanistickej organizácie znalosti o satanskej hierarchii, závisia na danej satanistickej skupine, ktorej je členom a na jeho postavení v nej. Jednotliví príslušníci satanistických spolkov majú väčšinou či výlučne práve len také znalosti, aby vo svojom stupni splnili svoju danú úlohu.
Satanské kulty bývajú často pod kontrolou tajných okultných spoločností riadených elitou. Nižšie stupne či nízke úrovne sú zavedené pre nových členov, začiatočníkov, odvedencov, posluhovačov "Satanovej armády". V satanskej hierarchii stoja takéto stupne veľmi nízko, oveľa nižšie ako spodná úroveň Iluminátov.
Kalendár satanského rituálneho zneužívania:


Astronomické udalosti ako úplnok alebo zatmenie Mesiaca sú taktiež dôvodom k robeniu satanských rituálov a osláv.
https://marioolah.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=418025

Pravá čarodejnica sa vyznačuje uctievaním božstiev, vedením magického oltára, používaním satanských symbolov, slávením čarodejníckych/satanistických sviatkov. Bez toho by jej kúzla nefungovali, pretože magický oltár a uctievanie Diabla dáva jej mágii silu. V čase, keď vyšší satanisti páchajú ľudské krvavé obetné rituály a pod vplyvom drog komunikujú so Satanom, radové čarodejnice, ktoré stoja na najnižším stupni satanistickej pyramídy, tancujú nahé a skúrené okolo ohňa, pritom uctievajú božstvá. Tým posilňujú horné satanistické stupne. Rituály satanistov sú prísne viazané aj na postavenie nebeských telies, preto sú čarodejnice posadnuté fázami mesiaca a pripôsobujú mu svoje obrady.

Lúmenn otvorene sympatizuje so satanskými nočnými rituálmi, zahŕňajúcimi alkohol drogy nahotu a oheň, ktoré sama vykonáva.


Petra Lúmenn vykazuje všetky rysy členstva v najnižšej satanskej úrovni a pretože sa spolieha na neznalosť laickej verejnosti, nehanbí sa tým na internete chváliť. Ktokoľvek si však niekedy dal aspoň minimálnu prácu so zistením čo čarodejníctvo obnáša napríklad tým, že si prečíta analýzu pána Oláha, okamžite vidí že ide o satanizmus, ktorý sa nie príliš múdro maskuje za duchovno. Čarodejnica Petra týmto spôsobom saje peniaze z nešťastníkov, ktorí jej na víli lož naivne skočia.

Lúmenn s rohmi na hlave

V pátek jsme dojeli na jeskyni kousíček od Brna, zapálili oheň a jak se setmělo, odložili jsme oblečení, abychom na plno pocítili sílu přírody. A pak se už jen připíjelo na bohy a na předky, na přátele, na rodinu a na nadcházející rok, aby byl co nejhojnější. 
Ale což, stálo to za to a myslím, že bohy jsme uctili dostatečně, aby nám letošek řádně požehnali a přinesli nám do života jen to dobré.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/ubeltainovana/

Satanistický makeup elitných pedofilov Stúpenci satanských lóží sa spoznajú aj podľa makeupu pripomínajúceho pandu. Je to odkaz na zneužívanie detí pre adrenochróm, pri ktorom sú deti brutálne týrané a oči sa im podľajú tak, že vzniknú tmavé kruhy.



Na obrázku vpravo dole Lúmenn používa makeup znázorňujúci pedofilné praktiky elitných satanistov.




Pandie oči: Je to satanistický slang pre sodómiu. Keď je dieťa násilne sodomizované, jeho oči obklopia čierne kruhy následkom spôsobenej ťažkej traumy, čo spôsobí, že jeho oči pripomínajú pandu. Na internete sa predáva oblečenie s panďou hlavou určenou pre komunitu pedofilov.


Pripomínam že Petra Herajtová čo si hovorí Lúmenn otvorene priznáva že má vzťah k sadomasochizmu, je tajná lesba, obhajuje pedofíliu, túži vyhladiť ľudstvo, je priznanou konzumentkou minimálne ľahkých drog a opakovane na internet vystavila fotografie kde napodobňuje pandie oči. Potvrdzuje tým, že je skutočne stúpenkou temného kultu a slúži Satanovi.
(Nemám žiadne dôkazy o tom, že by Petra zneužívala deti alebo sa zúčastnila na ich obetovaní. Doložiť môžem len to, že je sympatizantkou.)


Podľa fyziognomiky je nebezpečná a všetkého schopná Fyziognomika je alternatívna metóda čítania charakteru z ľudskej tváre. V prípade Petry Herajtovej si na prvý pohľad všimneme veľký kostnatý nos, ktorý uhýba na ľavú stranu. Nos je vo fyziognomike stred človeka a udáva jeho charakter. Krivý nos majú klamári a zákerní labilný ľudia. Extrémne krivé oči v prípade Petry ukazujú na absenciu kontaktu s realitou. Vidí svet úplne zvrátenou optikou, realitu si upravuje nie podľa objektívnych faktov, ale tak ako ju chce mať. Ľudia s krivými očami sú schopní sami sebe ospravedlniť akýkoľvek aj ten najhorší zločin a to čo spáchajú vnímajú ako niečo, na čo mali právo. Preto aj keby niekoho zabili, sú schopní si stále myslieť, že boli v práve a ich obeť ich k tomu donútila, alebo že si to zaslúžila. Má nakrivo aj bradu. Pokiaľ sa u jedného človeka vyskytujú tri nerovnosti jedná sa o všetkého schopného jedinca neváhajúceho prekročiť zákon. Väčšina trestancov a vrahov má preto veľmi krivú tvár. (zdroj kniha Naučte sa čítať z tváre, autor Boye De Mente)


Lidé s křivým nosem jsou většinou trochu labilní a náladoví. Jsou velmi zranitelní a zakrývají to přehnaným hraným sebevědomím.
https://styl.instory.cz/5882-z-obliceje-lze-vycist-hodne-o-vasi-povaze-oboci-nos-oci-rty-ci-brada-prozradi-o-cloveku-mnohe.html

Špičatý, ne masitý konec nosu, je zrádná osobnost.
https://optolov.ru/cs/potolok-v-vannojj-komnate/kak-chitat-harakter-cheloveka-po-chertam-lica-fiziognomika.html



Chce učiť, ale nič nevie Petra Lúmenn sa rada hrá na intelektuálku a tvrdí, že má veľmi vysoké IQ, ale vzhľadom na to, že nezvládla zložiť ani skúšky v autoškole, ktoré zvládne každý priemerne inteligentný jedinec, na strednú školu skoro nechodila a vďaka užívaniu silných dávok antipsychotík si z nej skoro nič nepamätá, je zrejmé, že je realita úplne iná.

Nu a konečně moje středoškolská docházka taky nebyla zrovna standardní, protože jsem ve škole obvykle moc času netrávila, spíš jsem ležela nemocná doma nebo ve špitále a číslo na vysvědčení, označující počet zameškaných hodin, snad nikdy nešlo pod tři stovky.
… Já si po pokusu o sebevraždu a s diagnózou maniodepresivní schizofrenie v blázinci odkroutila skoro dva měsíce, kdy jsem do školy nevstoupila a po návratu na konci druháku (=devítky) už nic nebylo, jako předtím.
Jakkoli jsem do té doby jakž takž zvládla nebýt ta nejtrapnější holka na škole, po návštěvě lůžkového oddělení psychiatrické kliniky pro děti a mláděž (rozuměj – dětský cvokhaus) už to jaksi nebylo možné.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/lumennciny-stredoskolske-utrapy-i-aneb-facka-bludiste-a-blazinec/

Začal skutečný prvák, pro mě třetí rok šestiletého gymnázia, a já skončila v blázinci na skoro dva měsíce zas. Od té doby mě ve škole už moc neviděli. Většinu času jsem proležela doma s různými stupni různých nemocí, dnes soudím, že většina z nich byla čistě psychického původu, protože se mi prostě do školy ani za nic nechtělo.
.. nevím, jestli mě ve škole nebrali proto, že jsem byla furt mimo a nebo proto, že jsem prostě byla nesnesitelná.
… Nedokážu si objektivně vybavit svoje čtrnácti až osmnáctileté já. Ráda bych vytáhla z paměti nějaké školní historky, ale všechna ta léta jsem prožila se silnými antipsychotiky a až po dvacítce jsem začala ztišťovat, že si z té doby nepamatuju lautr nic. Pár obrázků vytržených z kontextu, hodně vědomostí, ale zážitky se smrskly na obličeje a hlasy spolužáků, které nedávají moc smysl.
Vím, že mě to vůbec nebavilo a taky vím, že jsem stejně obvykle moc nedávala pozor.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/lumennciny-stredoskolske-utrapy-ii-ta-divna-a-proklate-tanecni/


Namiesto chodenia do školy si neplnoletá Petra radšej narazila o 8 rokov staršieho chlapa a školu prešla náhodou, vďaka opisovaniu od spolužiaka.

... jsem si v patnácti, tedy na konci třeťáku (=prvák běžné střední) našla přítele. O osm let starší týpek, chodili jsme spolu až do maturity.
… Seděli jsme správně šprťácky v první lavici a on ode mě opisoval češtinu a dějepis, já od něj matematiku a fyziku. Vlastně jen díky němu a jeho doučování jsem prošla středoškolskou matematikou s trojkami a ne s reparáty. Když většinu roku chybíte, tak se to hodně těžko pobírá ze stránek popsaných akorát tak čísly a vzorečky. V posledním ročníku už jsem si řekla, že se na to můžu vykašlat a Honza za mě psal rovnou písemky – sám byl bedna jako blázen, takže svou sfouknul na jedničku během chvilky a mně zmastil dva tři příklady na trojku, abych se z toho nezbláznila.
...Ať tak nebo tak, rozhodně můžu outsiderům dát pár skvělých rad, jak přežít střední školu a nezešílet: Tak předně – mějte všechno v ****. Fakt.
… kdy jsem tak nějak náhodou zvládla absolvovat střední školu, aniž bych se nějak závratně učila nebo v ní moc často pobývala
… to na člověka, co si chtěl ve třinácti přetnout žíly a v sedmnácti měl individuální studijní plán „na hlavu“, není tak špatnej výkon
… Ne, nestydím se za to, že jsem byla v blázinci a že do mě futrovali antipsychotika. Ačkoli oboje mě jistě poznamenalo.
… První cigáro jsem si zapálila ve dvanácti, poprvé jsem chlastala s kamarády asi v šestnácti, o pannenství jsem přišla v patnácti.
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/lumennciny-stredoskolske-utrapy-ii-ta-divna-a-proklate-tanecni/
http://lumenn.cz/lumenncin-verejny-denicek/lumennciny-stredoskolske-utrapy-iii-sprti-spojte-se-a-rady-jak-to-vsecko-prezit/

Aj napriek tejto japičí životnej skúsenosti mala Petra stále dosť sebavedomia na to, aby sa silou mocou cez súd napchala na vysokú školu, z ktorej krátko potom utiekla, pretože zistila, že má zo štúdia psychológie depresie. Zrejme jej nevonili fakty o jej duševných poruchách. Všetky tvrdenia o vysokej inteligencii a mimoriadnosti sa tým rozplynuli. Ani jej známi o nej nehovoria dobre.

Bohužel ji znám a chytrá rozhodně není. Naopak je spíš jedna z nejomezenějších a nejdětinštějších lidí, co znám. Je chytrost a "chytrost".
https://pvnovinky.cz/koktejl/30604-prostejovanka-petra-vavrouchova-v-poradu-nejchytrejsi-cech-drzme-ji-pesti


Herajtová sa hrá na znalkyni symboliky a snaží sa čitateľom predávať semináre kde ich chce symboliku učiť. Aj sami čitatelia však poznajú symboliku lepšie ako ona keď ju opravovali že má špirály naopak a ďalej sa prezentuje negatívnymi až satanistickými symbolmi ktoré sa snažia ľuďom predávať vo svojom krachujúcom obchode angelumlucis alebo v predajni v Brne ktoré hovorí "Vílí Doupátko".


Ponúkala tiež seminár, v ktorom sa pokúšala čitateľov zapliesť do satanského kultu, ktorý uctieva, pod zámienkou výučby mágie, čarodejníctva a zriadenia vlastného oltára. Funguje ako lapačka naivných duší.


Žiadna "filozofia poslov svetla" neexistuje, to je termín ktorý si satanistka Lúmenn, hrajúca sa na duchovnú osobu, jednoducho vymyslela. Rovnako si vymyslela, že by bola spisovateľka ako o sebe vyhlasovala na facebookovom profile. Je to ďalšia metóda, ktorou sa pokúša maskovať svoju duševnú zaostalosť a robiť zo seba intelektuálku, ktorú nie je. V skutočnosti Lúmenn nikdy žiadnu skutočnú knihu nevydala. Jediné na čo sa zmohla sú články na blog s ktorých úrovňou ste sa mohli oboznámiť prostredníctvom mnohých citácií v tomto rozbore.


O duchovnej a celkovej úrovni Lúmenn si každý môže ľahko urobiť obrázok aj tým, že si prezrie vulgárny tovar, ktorý predáva.




Všetka pretvárka za intelektuálku a "posla svetla" má dva dôvody. Primárny účel je samozrejme zarobiť peniaze. Druhý účel je privádzať do satanistického kultu nových ľudí prostredníctvom nevinne sa tváriacich seminárov pre začiatočníkov. Privádzanie nových ľudí je súčasťou zmluvy pri zasvätení čarodejnice do riadneho kruhu. Celý rozbor uzatváram dôrazným varovaním. Buďte obozretní komu zveríte svoju dôveru. Ľahko by ste mohli naletieť niekomu, ako je Petra Herajtová. Napísal Štefan G. klinický psychológ na dôchodku, obhajca pravdy
2022 Bratislava

Voľné šírenie v akejkoľvek podobe je dovolené